Junnu BJJ
Mattokamppailua 8-14 -vuotiaille
Junnu BJJ
Mattokamppailua 8-14 -vuotiaille
Junnu BJJ
Mattokamppailua 8-14 -vuotiaille
Junnu BJJ
Mattokamppailua 8-14 -vuotiaille

Junnu BJJ - Harjoitukset

Junnu BJJ harjoittelee kolmesti viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16:00-17:00. Harjoitukset ovat tarkoitettu 8-14 -vuotiaille lapsille, samassa ryhmässä harjoittelevat sekä lajin vasta aloittaneet, että kokeneemmat mattovääntäjät. Ryhmään liittyäkseen ei tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista. 

Maanantaisin ja perjantaisin harjoitellaan ju-jutsupuvussa (gi), keskiviikkoisin harjoitellaan ilman ju-jutsupukua (no-gi). Harjoituksissa ollaan paljain jaloin. Uudet harrastajat voivat alkuun käyttää sisäliikuntaan sopivia vaatteita, esim. t-paitaa ja verryttelyhousuja.

Harjoitukset alkavat motoriikkaa kehittävillä lämmittelyharjoituksilla, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan lajitekniikkaa ja painimaan. Harjoituksen päätteeksi on huolelliset venyttelyt, jossa keskitytään liikkuvuuden kehittämiseen ja reflektoidaan yhdessä päivän oppeja.

Liikunnan ohessa harjoituksissa kehitetään tärkeitä elämäntaitoja, kuten kunnioittamista, kommunikointia, ryhmässä toimimista ja yrittämistä. 

 
Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas D-rappu, 4. krs
Tallberginkatu 1
00180 Helsinki
Toimisto auki ma-ke ja pe klo 14-20, torstaisin toimisto on auki klo 16:30-20.

Some