Junnu BJJ
Mattokamppailua 8-14 -vuotiaille
Junnu BJJ
Mattokamppailua 8-14 -vuotiaille
Junnu BJJ
Mattokamppailua 8-14 -vuotiaille
Junnu BJJ
Mattokamppailua 8-14 -vuotiaille

Aloita Junnu BJJ

Junnu brassi ju-jutsussa ei ole erillistä peruskurssia, kaikentasoiset juniorit harjoittelevat samassa ryhmässä.

Junnu BJJ on sovellettu 8-14 -vuotiaille harrastajille, harjoitteista on poistettu tämän ikäisille nuorille soveltumattomat tai vaaralliset tekniikat. Harjoitusten tavoitteena on lajin kautta harjoitella monipuolisesti liikuntaa; liikkuvuutta, motoriikkaa, voimaa ja kamppailua.

Harjoitukset alkavat motoriikkaa kehittävillä lämmittelyharjoituksilla, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan lajitekniikkaa ja painimaan. Harjoituksen päätteeksi on huolelliset venyttelyt, jossa keskitytään liikkuvuuden kehittämiseen ja reflektoidaan yhdessä päivän oppeja.

Liikunnan ohessa harjoituksissa kehitetään tärkeitä elämäntaitoja, kuten kunnioittamista, kommunikointia, ryhmässä toimimista ja yrittämistä. Harjoituksissa vaatetuksena on normaalisti jujutsupuku, alkuun pääsee normaaleissa urheiluvaatteissa. Harjoituksissa ollaan paljain jaloin.

Junnu BJJ harjoittelee kolmesti viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16:00-17:00. Harjoitukset ovat tarkoitettu 8-14 -vuotiaille lapsille, aikaisempaa urheilutaustaa ei tarvita.

Junnu BJJ:ssä harjoitusmaksu maksetaan kausimaksuna (kevät- ja syyskausi), yhden kauden hinta on 170€. Halutessaan voi maksaa kaksi kautta kerralla, jolloin hinta on 300€. Tämän päälle tulee seuran vuosimaksu 20€, joka maksetaan kerran kalenterivuodessa. Harjoitusmaksu laskutetaan myClubin kautta, lasku tulee myClubissa ilmoitettuun sähköpostiin. Lasku on mahdollista maksaa myös liikuntaseteleillä tai tarvittaessa käteisellä. Ryhmän harjoituksissa saa kerran käydä kokeilemassa ja sen jälkeen päättää, että jatkaako, lähetämme laskun toisen harjoituskerran yhteydessä

Helsingin Ju-jutsuklubi EI ole vakuuttanut harrastajiaan, vaan jokaisen tulisi huolehtia omasta vakuutusturvastaan itse. Kamppailu-urheilun harrastajana on hyvä huomata, että yleensä tapaturma- ja kotivakuutukset eivät kata kamppailu-urheilussa tapahtuneita vahinkoja. Asia kannattaa selvittää omassa vakuutusyhtiössäsi.

Helsingin ju-jutsuklubin ollessa eri kamppailulajiliittojen jäsen, on kaikilla jäsenillämme mahdollisuus lunastaa oman lajiliiton kautta edullinen ja kattava lisenssivakuutus. Eri lajeilla ja liitoilla on eri lisenssi- ja vakuutuskäytännöt.

Brasilialaisen ju-jutsun lajiliitto on Suomen Brasilialaisen ju-jutsun liitto. BJJ-liitolla on käytössä kaksi eri lisenssiä. Ensimmäinen lisenssi on lajiliittolisenssi, jonka haltijalla on mahdollisuus lunastaa lisenssivakuutus. Lajiliittolisenssin hinta vuodelle 2024 on 10€. Lisenssikausi on kalenterivuosi.

Suomen Brasilialaisen ju-jutsun liiton lajilisenssin haltijoilla on mahdollisuus lunastaa liiton edullinen ja kattava lisenssivakuutus. Löydät lisätietoa lisenssistä ja -vakuutuksista BJJ-liiton sivuilta ja pääset lunastamaan ne Suomisportista.

Toinen BJJ-liiton lisenssi on kilpailijalisenssi. Lisenssi on pakollinen liiton arvokilpailuissa kilpaileville, lisenssin hinta on 25€ ja voimassa kalenterivuoden. Kilpailijalisenssi ostaminen onnistuu kilpailuihin ilmoittautumisen yhteydessä, BJJ-liiton sivuilta. Lisätiedot löydät täältä.

Sekä lajiliittolisenssi, että kilpailijalisenssi oikeuttavat osallistumaan BJJ-liiton tuomarikoulutuksiin ja BJJ- liiton suurleireille. Jos sinulla ei ole tarvetta vakuutukselle, voit valita näistä jommankumman. Jos kilpailet ja tarvitset liiton vakuutuksen, tulee sinun lunastaa molemmat lisenssit.

Some