Hokutoryu Ju-jutsu
Suomessa kehitetty tyylisuunta – kamppailulajien kuningas
Brasilialainen ju-jutsu
Mattokamppailuun keskittyvä kunto- ja kilpalaji
Potkunyrkkeily
Tehokasta pystykamppailua
Kyokushin karate
Suoraviivainen, intensiivinen ja kova
Junnu-jutsu
Itsepuolustus- ja kilpailulaji 7-14 -vuotiaille
Junnu BJJ
Mattokamppailua 8-14 -vuotiaille
Kenjutsu
Japanilaisen miekan käytön harjoittelua

Salin säännöt

Yleistä

Jokaisen salissa olevan tulee olla rekisteröitynyt Ju-jutsuklubin myClubiin. Harjoittelemalla Ju-jutsuklubin salissa sitoutuu maksamaan harjoitusmaksun.

Salissa ei syödä eikä juoda. Juomataukojen ajaksi siirrytään käytävälle juomaan. Joillakin kilparyhmillä on erityislupa juoda vettä salissa, mutta silloinkaan ei koskaan juoda muuta kuin vettä.

Harjoituksia ei ole mahdollista tulla seuraamaan, eikä harjoituksiin oteta yleisöä. Näin jokaiselle taataan harjoittelurauha. Poikkeuksena ryhmään kuuluvat jäsenet, jotka eivät esim. loukkaantumisen vuoksi voi osallistua harjoitukseen. Harjoituksiin tullessa odotetaan käytävällä, siihen asti, että edeltävä ryhmä on lopettanut harjoituksen.

Jokaisen harjoittelijan on suotavaa pitää treenilaukussaan kynsisakset, urheiluteippiä, pussi jääpaloille sekä laastareita. Käytävältä löytyy jääpalakone.

Kun sali ei ole varattu ohjatuille harjoituksille, on sali harjoitusmaksunsa maksaneiden käytössä omatoimiseen harjoitteluun. Omatoiminen harjoittelu on mahdollista aloittaa, kun on suorittanut peruskurssin. Saat lisätietoa omalta ohjaajaltasi tai toimistolta.

Pukuhuoneiden kaappeihin tarvitsee oman riippulukon, kaapit ovat käytettävissä harjoituksen ajan, ne eivät ole jatkuvaa säilyttämistä varten.

Seuran juniorit eivät käytä hissiä. Vanhemmat voivat kulkea hissillä, mutta juniorit jaksavat kävellä.

Ennen harjoitusta

Tarkista, ettei sinulla ole pitkiä kynsiä, että haavat on teipattu ja että pinnit, korut, lävistykset ym. on poistettu. Pitkät hiukset pidetään kiinni ja runsaat meikit poistetaan ennen harjoitusta.

Harjoitusasu vaihdetaan päälle pukuhuoneessa. Ennen harjoitusta jalat pestään pukuhuoneessa ja salille kulkemiseen käytetään sandaaleja tai vastaavia sisäjalkineita.

Harjoituksen aikana

Ohjatuista harjoituksista aikaisin lähtemiseen täytyy pyytää harjoitusten alussa ohjaajan lupa. Salista ei koskaan poistuta ohjaajalle siitä kertomatta.

Jos harjoituksissa vuotaa verta tatamille, se on siivottava heti pois.

Harjoituksen jälkeen

Jos olet viimeinen joka poistuu salista, varmista, että väliverho on nostettu ylös, eräkello laitettu pois päältä ja valot sammutettu.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas D-rappu, 4. krs
Tallberginkatu 1
00180 Helsinki
Toimisto on suljettu heinäkuussa.

Some