Tilaa laadukas seurahuppari!

Olemme teettämässä Ju-jutsuklubi-seurahuppareita! Hupparit ovat samaa mallia kuin toimistossa myytävät Hokutoryuhupparit ja ne tunnetaan erittäin hyvälaatuisiksi. Huppareiden väri on meleerattu harmaa, vasempaan rintaan brodeerataan punainen kolmio ja teksti HELSINGIN JU-JUTSUKLUBI, selkään painetaan punainen kolmio jonka päällä lukee ”HELSINGIN JU-JUTSUKLUBI, HOME OF FIGHTERS SINCE 1977”.

Seurahupparin hinta on 75€. Huppareista on saatavilla sekä naisten koot (XS-XXL) että miesten/unisex (S-3XL) koot. Kokotaulukon saa allekirjoittaneelta pyydettäessä. 

Lisäksi teemme ohjaajille ja apuohjaajille COACH-hupparit. Coach-huppareissa selkäpainatus on sama kuin seurahuppareissa, mutta rintaan brodeerataan punainen kolmio jossa on teksti COACH ja sen alla HELSINGIN JU-JUTSUKLUBI. Coach-hupparin normaalihinta on 75€, mutta seura maksaa siitä osan, joten hinta ohjaajille ja apuohjaajille on 40€.

Hupparit tilataan ennakkotilausten perusteella, varmista että saat itsellesi seurahupparin tekemällä tilauksen viimeistään keskiviikkona 15.12. Tilaa oma hupparisi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)hokutoryu.com, mainitse viestissä nimesi, tilaatko seura/coach hupparin, koko ja tilaatko naisten vai miesten/unisex mallin. Huppari maksetaan tilauksen yhteydessä Helsingin ju-jutsuklubin tilille FI58 2238 1800 0036 65, liitä mukaan näyttökaappaus (screenshot) maksukuitista. Viimeinen tilauspäivä on ke 15.12.

Huppareiden toimitusaika on n. 1 kuukausi, joten tilatut hupparit ovat noudettavissa HJJK toimistolta tammikuun puolessa välissä. Huppareiden saapumisesta tiedotetaan erikseen.