Koronapassi vaaditaan huomisesta lähtien kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on huonontuneen koronavirustilanteen vuoksi päättänyt uusista rajoituksista, jotka tulevat voimaan huomisesta, 4.12. alkaen ja ovat tämän hetken tiedon mukaan voimassa vuoden loppuun. Rajoitukset iskevät muun muassa sisäliikuntatiloihin, mutta rajoitusten vaihtoehtona on koronapassin käyttöönottaminen.

Tämä ei ole suositus vaan viranomaismääräys, jota meidän tulee noudattaa jotta voimme jatkaa toimintaa. Helsingin ju-jutsuklubi tulee viranomaismääräysten mukaisesti, huomisesta 4.12. alkaen edellyttämään kaikilta harjoituksiin osallistuvilta, 16-vuotta täyttäneiltä, virallista koronatodistusta. Ilman koronatodistusta, ei ole mahdollista osallistua harjoituksiin.

Näin lataat koronatodistuksen Omakannasta:
1. Kirjaudu Omakantaan kanta.fi-sivulta omalla tunnistusvälineelläsi kuten verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
2. Valitse vasemman reunan valikosta kohta Koronatodistus. Löydät linkin todistusosioon myös Omakannan etusivulta.
3. Avaa koronatodistus painamalla pdf-linkkiä. Jos sinulla on todistus, se avautuu uuteen välilehteen.
4. Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle tai ota siitä kuvakaappaus. Näin todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit myös tulostaa todistuksen paperille.

Koronatodistus on oltava mukana harjoituksiin saapuessa ja esitettävä henkilölle, joka vastaa passien tarkastamisesta. Ilman koronapassia ei voi rajoitusten voimassa ollessa osallistua Ju-jutsuklubin harjoituksiin.

Ystävällisin terveisin,
Natalia Gadolin
toiminnanjohtaja
Helsingin ju-jutsuklubi