Norjalaiset BJJ-mestarit Ju-jutsuklubilla


 

BJJ maailmaa järisyttäneet nuoret Norjalaiset Espen Mathiesen ja Tommy Langaker ohjasivat BJJ-leirin Ju-jutsuklubin salilla 06-12.04.2019. Tommy Langaker on rankattu maailman mustavöisissä toiseksi ja Espen Mathiesen on mustavöisten maailmanmestari. Leirille osallistui Ju-jutsuklubilaisten mattovääntäjien lisäksi useita Suomen tämän hetken menestyneimpiä BJJ-kilpailijoita.

Leirillä harjoiteltiin mm. Norjalaisten innovaatiota Matrix guardia ja Keymaster guardia, sekä ohituskonsepteja, over-under ohituksia, berimboloa, leg-dragia, grab-ridea, collar-sleeve guardia, half-guardia, lapel-guardia ja monia muita tekniikoita joita Norjalaiset ovat kokeneet tehokkaiksi harjoituksissa ja kilpailuissa.

Leiriviikko oli samalla valmistava leiri 13-14.4 pidettyyn BJJ Finnish Openiin. Finnish Openissa Norjan Tommy Langaker putsasi pöydän voittamalla sekä oman sarjansa -82,3kg että ruskea- ja mustavöisten avoimen sarjan. Jatkosuunnitelmia luotiin Norjalaisten mestareiden kanssa ja yhteistyötä tullaan jatkamaan.