Kyokushin karate
Suoraviivainen, intensiivinen ja kova
Kyokushin karate
Suoraviivainen, intensiivinen ja kova
Kyokushin karate
Suoraviivainen, intensiivinen ja kova

Kyokushin karate - Peruskurssi

Harjoitusajat: to klo 19:15-20:45 ja su klo 18:30-20:00

Kiinnostaako kova ja realistinen kamppailuharjoittelu? Aloita Kyokushin karate! Kyokushin-tyylin ominaispiirteitä ovat kova ja realistinen harjoittelu, sparraus, sekä täydellä kontaktilla käytävät knockdown-ottelut, joissa myös alapotkut ovat sallittuja.

Aloittaminen ei edellytä aikaisempaa kamppailulajikokemusta eikä haittaa, vaikka kunto olisi päässyt rapistumaan, sillä harjoitellessa kunto nousee! Laji sopii hyvin niin naisille kuin miehille, lajissa on hyvä yhteishenki ja seurassamme harjoitellaan laajalla ikähaarukalla. Kurssin alaikäraja on 12-vuotta.

Peruskurssilla opitaan monipuolinen valikoima torjuntoja, lyöntejä ja potkuja. Kurssilla opetellaan perustekniikan lisäksi katoja (liikesarjoja) ja ottelutekniikkaa.

Varusteiksi käy alkuun sisäliikuntaan sopivat vaatteet, esim. shortsit ja t-paita. Ohjaajat neuvovat lajinomaisen harjoitusasun hankkimisessa kun se on ajankohtaista. Tatamilla harjoitellaan aina paljain jaloin, joten on hyvä varata mukaan sandaalit, joilla kuljetaan pukuhuoneen ja salin väli. Jalat tulee pestä pukuhuoneessa ennen harjoittelua. Pukuhuoneiden kaappeja varten tarvitset oman riippulukon. Pukuhuoneiden kaappeja saa varata vain harjoituksen ajaksi, ne eivät ole jatkuvaa säilytystä varten.

Peruskurssin hinta on 80€, hintaan sisältyy kuluvan kalenterivuoden vuosimaksu. Peruskurssimaksu laskutetaan myClubin kautta, lasku tulee myClubissa ilmoitettuun sähköpostiin. Lasku on mahdollista maksaa myös liikuntaseteleillä tai tarvittaessa käteisellä. Peruskurssilla saa kerran käydä kokeilemassa ja sen jälkeen päättää että jatkaako, lähetämme laskun kurssista toisen harjoituskerran yhteydessä.

Helsingin Ju-jutsuklubi EI ole vakuuttanut harrastajiaan, vaan jokaisen tulisi huolehtia omasta vakuutusturvastaan itse. Kamppailu-urheilun harrastajana on hyvä huomata, että yleensä tapaturma- ja kotivakuutukset eivät kata kamppailu-urheilussa tapahtuneita vahinkoja. Asia kannattaa selvittää omassa vakuutusyhtiössäsi.

Helsingin ju-jutsuklubin ollessa eri kamppailulajiliittojen jäsen, on kaikilla jäsenillämme mahdollisuus lunastaa oman lajiliiton kautta edullinen ja kattava lisenssivakuutus. Eri lajeilla ja liitoilla on eri lisenssi- ja vakuutuskäytännöt.

Kyokushin karaten lajiliitto on Suomen Karateliitto. Suomen Karateliitto edellyttää, että jokaisella karaten harrastajalla on liiton lisenssi, lisenssin hinta vuodelle 2024 on 15€. Tämä koskee kaikenikäisiä harrastajia. Lisenssikausi on kalenterivuosi. Lisenssikausi on kalenterivuosi.

Suomen Karateliiton lisenssin haltijoilla on mahdollisuus lunastaa liiton edullinen ja kattava lisenssivakuutus. Löydät lisätietoa lisenssistä ja -vakuutuksista Karateliiton sivuilta ja pääset lunastamaan ne Suomisportista

Lisenssikortin saa ladattua omaan puhelimeen Cardu-appiin (ohjeet). Lisenssikorttia näyttämällä saa etuja useilta liiton yhteistyökumppaneilta, tutustu etuihin tästä.

Some