Junnujen kevätkausi alkaa ensi viikolla!

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmältä saatiin eilen hyviä uutisia, lasten ja nuorten harrastustoiminta saadaan 1.2. alkaen aloittaa rajatusti ja erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen.

Meillä on käytössämme tilava ja ilmava sali, joka helpottaa meidän turvajärjestelyjä ja tulemme aloittamaan junioreiden kevätkauden niin, että värivöissä harrastajaryhmät on jaettu eri päiville. Tällä hetkellä junnu ju-jutsun ja junnu BJJ:n yhteistä mattoharjoitusta ei pidetä, ryhmiä ei sekoiteta vaan jokainen harjoittelee yhden ryhmän mukana.

Helmikuun aikataulu:
Junnu BJJ aloittaa maanantaina 1.2. klo 16:00.
Junnu BJJ harjoittelee maanantaisin ja perjantaisin klo 16:00–17:00.

Junnu ju-jutsu oranssien ja ylempivöisten ryhmä aloittaa tiistaina 2.2. klo 17:45.
Oranssi- ja ylempivöiset harjoittelevat tiistaisin klo 17:45–19:00 ja sunnuntaisin klo 18:00–19:00.

Junnu ju-jutsu keltavöisten ryhmä aloittaa torstaina 4.2. klo 17:45.
Keltavöiset harjoittelevat torstaisin klo 17:45–19:00 ja sunnuntaisin klo 17:00–18:00. 18.2. alkaen torstain harjoitus on klo 18:00–19:15.
Ne syksyn peruskurssilaiset jotka eivät vielä jostain syystä ole suorittaneet keltaista vyötä, harjoittelevat tässä ryhmässä.

Junnu ju-jutsu peruskurssi alkaa torstaina 18.2. klo 17:00. Peruskurssi harjoittelee torstaisin klo 17:00–18:00 ja sunnuntaisin klo 16:00–17:00.

Kaikki harjoitukset tulevat näkyviin myClubiin ja niihin tulee ilmoittautua etukäteen myClubissa. MyClubilla on helppokäyttöinen appi joka on ladattavissa sovelluskaupasta, jossa ilmoittautuminen onnistuu nopeasti. Ohjaajat tekevät tarkan läsnäoloseurannan myClubissa, joten mikäli jollain harjoittelijalla todettaisiin koronatartunta, voimme heti kartoittaa kontaktit ja olla altistuneisiin yhteydessä.

Harjoitukseen saavutaan juuri ennen harjoituksen alkamista, saliin ei voi mennä lämmittelemään etukäteen. Kädet pestään käytävällä olevassa lavuaarissa huolellisesti vedellä ja saippualla. Jokaisen 12 vuotta täyttäneen tulee käyttää kasvomaskia aina urheilusuorituksen ulkopuolella. Käytännössä maski tulee olla päällä rappukäytävässä, käytävällä ja toimistolla asioidessa. Maskin saa riisua saliin mennessä ja se tulee laittaa kasvoille ennen salista poistumista. Salissa on saatavilla käsidesiä. Ohjaajat pitävät maskia myös harjoituksen aikana.

Pukuhuoneiden käyttöä tulisi välttää, jalat pestään ja harjoitusvaatteet vaihdetaan päälle jo kotona. Mikäli pukuhuoneen käyttäminen on välttämätöntä, niitä voi käyttää maskin kanssa ja sieltä tulee poistua viipymättä.

Kaupunki linjasi että juniorin saattajat eivät saa tulla sisätiloihin, joten jos haluaa odottaa paikanpäällä suosittelemme menemään C-rapussa, 1. kerroksessa sijaitsevaan Hima&Sali –kahvilaan.

Mikäli juniorilla tai jollain hänen lähipiirissään todetaan Covid-19 tartunta, tulee siitä välittömästi tiedottaa Ju-jutsuklubin toimistoa (+358 9 694 6554 tai info(at)hokutoryu.com), jotta voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Harjoituksiin on ehdottomasti kielletty tulla, mikäli itsellä on, tai on ollut jonkun lähellä jolla on koronavirukseen viittaavia oireita, kuten nuhaa, yskää, kuumetta, maku- tai hajuaistin menetystä tai vatsaoireita. Harjoituksiin ei voi tulla ennen, kun on tiedossa että johtuivatko oireet koronasta. Mikäli on pieniäkään oireita, tulee hakeutua välittömästi testeihin. Juniori ei voi tulla harjoitukseen, mikäli joku perheestä on käynyt ulkomailla tai on asetettu karanteeniin. Mikäli ohjeista näistä herää kysymyksiä voi olla yhteydessä Klubin toimistoon!

Tehdään kaikki parhaamme tartuntojen välttämiseksi, jotta lapset ja nuoret saavat harrastaa!

Helsingin ju-jutsuklubi / Natalia