Junnu ju-jutsukilpailut 7-15 -vuotiaille

Helsingin ju-jutsuklubi järjesti lauantaina 12.2.2022 Hokutoryu ju-jutsukilpailut 7-15-vuotiaille omissa tiloissaan Kaapelitehtaalla. Kilpailut olivat matalan kynnyksen kilpailut ja suurimmalle osalle osallistujista tämä oli ensimmäinen kilpailukokemus. J-jutsuklubilta kilpailuhin osallistui iso joukkue rohkeita ottelijoita: Alvar Aho, Artur Liukkonen, Casper Lipsonen, Eino Soikkeli, Elias Peltonen, Eliel Salminen, Emil Selle, Julius Haapaniemi, Julius Piacenza, Lucas Nyman, Milo Leppänen, Oona Selle, Oscar Selle, Otso Jaala, Otto Wikström, Riku Henttonen, Teo Vartola, Tessa Linnavuori, Vaishnav Rane sekä Vrushabh Rane. Joukkueen johtajana oli Jyri Turunen, junioreiden huoltajina olivat hänen lisäksi Michael Saarikoski, Markus Saroniemi ja Tuomas Peltonen.

”Saimme nähdä paljon kovia ja hyvätasoisia otteluita, erityisesti mieltä lämmitti toisten ottelijoiden kannustaminen ja hyvä ryhmähenki. Jokainen ottelija voi olla itsestään ylpeä, ainakin heidän valmentaja on äärettömän ylpeä jokaisesta. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia kisoja ja kokemuksia” Ju-jutsuklubin joukkueen johtaja Jyri Turunen kommentoi suojateistaan päivän päätteeksi.

Kilpailujen johtajana oli Natalia Gadolin ja päätuomari Antti Käenmäki. Muut tuomarit olivat Marika Käenmäki, Marko Kauranen, Teresa Pentikäinen ja Arto Sarparanta. Kilpailujen lääkäri oli Veera Kauppinen. 

Päivän aikana nähtiin vauhdikkaita otteluita ja kilpailijat kannustivat toisiaan raikuvasti. Sarjat tehtiin ilmoittautumisten perusteella ja sarjojen sisällä kaikki ottelivat kaikkia vastaan, joten kaikki osallistujat saivat vähintään kaksi ottelua. Tunnelma oli loistava ja päivän päätteeksi ottelijoista huokui itsensä ylittämisen tunne. Kolme parasta sarjoittain palkittiin mitaleilla ja kaikki osallistujat saivat osallistumisdiplomit. Ju-jutsuklubin toimitsijat tekivät jälleen loistavaa työtä kilpailujen eteen ja järjestelyistä on saatu hyvää palautetta, iso kiitos kaikille jotka olivat mukana luomassa junioreille ikimuistoisen kilpailupäivän!

Tulokset:

Tytöt ja pojat 7-13v, -33kg:
1. Elias Peltonen, Helsingin ju-jutsuklubi
2. Alvar Aho, Helsingin ju-jutsuklubi
3. Alvar Jalonen, Helsingin ju-jutsuklubi

Tytöt ja pojat 7-13v, -37kg:
1. Julius Piacenza, Helsingin ju-jutsuklubi
2. Mark Pynnenen, Sambo Hokuto BJJ
3. Tessa Linnavuori, Helsingin ju-jutsuklubi

Tytöt ja pojat 7-13v, -46kg:
1. Artur Liukkonen, Helsingin ju-jutsuklubi
2. Vrushabh Rane, Helsingin ju-jutsuklubi
3. Otto Wikström, Helsingin ju-jutsuklubi

Tytöt ja pojat 7-13v, -50kg:
1. Casper Lipsonen, Helsingin ju-jutsuklubi
2. Eliel Salminen, Helsingin ju-jutsuklubi
3. Milo Leppänen, Helsingin ju-jutsuklubi

Tytöt ja pojat 7-13v, +53kg:
1. Vaishnav Rane,Helsingin ju-jutsuklubi
2. Oona Selle, Helsingin ju-jutsuklubi
3. Lucas Nyman, Helsingin ju-jutsuklubi

Pojat 13-15v, -63kg
1. Ilja Korneev, Sambo Hokuto BJJ
2. Christian Virkkula, Lohjan Kamppailukeskus
3. Emil Selle Helsingin ju-jutsuklubi