Ju-jutsuklubin joukkue BJJ EM-kilpailuihin

Brasilialaisen ju-jutsun Euroopan mestaruuskilpailut käydään tällä viikolla Roomassa, Italiassa. Ju-jutsuklubilta kilpailuun osallistuu kolme ottelijaa: Jouko Koskinen, Kari Uoti ja Otto Hirvinen. Valmentajana on matkassa mukana Klubin BJJ päävalmentaja Sakari Räsänen.

Ensimmäisenä EM-matolle astuu Jouko Koskinen, hän ottelee keskiviikkona 16.2 ja kilpailee purppuravöisten keskiraskaassa, eli -88,3kg sarjassa. ”Pandemia pilasi aikaisemmat ulkomaan kisasuunnitelmani, joten siistiä vihdoinkin päästä isoihin kisoihin!” kommentoi ensimmäisiin arvokilpailuihinsa valmistautuva Koskinen.

Otto Hirvinen ottelee perjantaina 18.2, hän kilpailee ruskeavöisten keskiraskaassa, eli -88,3kg sarjassa. Näin Hirvinen kommentoi tulevaa koitosta: ”Kiva päästä kisaamaan ulkomaille pitkän tauon jälkeen. Valmistautuminen näihin kisoihin on ollut hyvä ja kunto on kova. Olen saanut Ju-jutsuklubilla paljon kovaa sparria ja ju-jutsuni on mennyt eteenpäin. Lähden kisoihin hyvällä fiiliksellä!”

Kari Uoti ottelee sunnuntaina 20.2, hän kilpailee mustavöisten ultra-raskaassa, eli +100,5kg sarjassa, ikäluokassa Masters 6 (56-vuotiaat ja vanhemmat). Uoti kommentoi kilpailua edeltäviä tunnelmia seuraavasti: ”Hyvällä fiiliksellä, viimeksi olin EM-kisoissa vuonna 2014 ja voitin kultaa purppuravöissä. Loppuviikosta nähdään, mitä Roomasta saadaan!”

Ju-jutsuklubin BJJ päävalmentaja Sakari Räsänen kommentoi suojattiensa valmistautumista seuraavasti: ”Jätkät ovat hyvässä iskussa, Joukon, Oton ja Karin kanssa harjoitellessa alkaa melkein itseä pelottaa! Valmiita ollaan!”

Hokuto BJJ:n alla kilpailevan Ju-jutsuklubin joukkueen EM-koitokset alkavat huomenna, kun matolle astuu purppuravöinen Jouko Koskinen. Toivotamme menestystä koko joukkueelle!