UUTTA!!! Hokutoryu nuorten ryhmä

Ensi viikolla käynnistyy uusi Hokutoryu ju-jutsu nuorten ryhmä. Ryhmä on ensimmäinen laatuaan, tässä ryhmässä harjoittelevat vain yläaste- ja lukioikäiset Hokutoryu ju-jutsun harrastajat. Ryhmä on tarkoitettu sekä junnuryhmissä harjoitelleille, teini-iän saavuttaneille nuorille, että jo aikuisten ryhmissä harjoitteleville, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti omanikäisten, 2005-2009 syntyneiden kanssa.

Ryhmän harjoitukset ovat suunnattuja teini-ikäisille ja harjoitteista on poistettu nuoremmille, eli lapsiharrastajille tarkoitetut elementit. Tarkoitus on, että tässä ryhmässä nuoret suorittavat aikanaan aikuisten vyöt ja siirtyvät tätä kautta aikuisten ryhmään.

Nuorten ryhmän vastuuohjaa on Sensei Matti Väisänen 3. Dan. Siviiliammatiltaan opettajana toimiva Sensei Väisänen on ollut menestyvä kilpailija ja mm. full contact ju-jutsun Suomen mestari. Hän on arvostettu ja pidetty kansainvälisen tason ohjaaja ja myös menestyvä valmentaja, hänen valmennettavat ovat saavuttaneet useita suomenmestaruuksia ja muita SM-mitaleita. Ryhmän toinen ohjaaja ja Väisäsen ”oikea käsi” on Sami Lahtinen 1. Kyu. Lahtinen on hyvä ohjaaja ja kokenut kilpailija, hän on edustanut Suomea Hokutoryu ju-jutsun MM-kilpailuissa 2017.

Nuorten ryhmä harjoittelee maanantaista 15.8. alkaen maanantaisin klo 18:15-19:15 ja keskiviikkoisin klo 18:00-19:15.