Syysflunssa ja koronavirus

Syksy on täällä ja säät kylmenevät. Syksyn mukana saapuu myös jokavuotinen kausi-influenssa. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kausiflunssaan tulee ensivaiheessa suhtautua samoin kuin koronaan, sillä oireet ovat alussa hyvin samanlaiset kuin koronassa. Pidämme Ju-jutsuklubilla tiukkaa linjaa flunssaoireiden suhteen.

Mikäli sinulla ilmenee flunssa- tai kuumeoireita, älä tule harjoituksiin ja ota välittömästi yhteyttä terveydenhuoltoon! Harjoituksiin tuleminen on kielletty myös, mikäli jollain sinun lähipiirissäsi on flunssan oireita. Esimerkiksi jos jollain samassa taloudessa on yskää, nuhaa tai kuumetta, niin älä tule harjoituksiin ennen kun on varmistettu, että oireet eivät johdu Covid-19 tartunnasta. Tämä koskee luonnollisesti myös niitä tapauksia, jossa olet kotisi ulkopuolella tavannut flunssa- tai kuumeoireisen henkilön.

Jos olet vieraillut maassa johon on voimassa matkustusrajoituksia tai matkustajille on suositeltu omaehtoista karanteenia, et voi tulla harjoituksiin ennen kuin karanteeniaika (14 vuorokautta) on päättynyt.

Huomioithan, että nämä rajoitukset ovat voimassa vaikka tuntisit itsesi täysin terveeksi! Mikäli aiheesta herää kysymyksiä, niin voit olla yhteydessä Ju-jutsuklubin toimistoon info(at)finjutsu.com.

Jos sinulla tai lähipiirissäsi todetaan Covid-19 -tartunta, ole välittömästi yhteydessä Ju-jutsuklubin toimistoon sähköpostitse info(at)finjutsu.com, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Näillä keinoilla, vastuullisuudella ja terveellä järjen käytöllä me varmistamme, että jokainen meistä voi tulla turvallisesti harjoittelemaan Ju-jutsuklubille. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme, harjoitellaan ja pysytään terveinä!