Perinteiset Hokutoryukilpailut Lohjalla

 

Lohjan Kamppailukeskus järjesti lauantaina 27.11.2021 perinteiset, kansalliset Hokutoryukilpailut Sporttikeskus Tennarin tiloissa Lohjalla. Ju-jutsuklubilta kisoihin osallistui kahdeksan rohkeaa ottelijaa; aikuisiin Veera Kauppinen ja junioreihin Aarre Salminen, Alvar Salminen, Casper Lipsonen,  Elias Peltonen, Lucas Nyman, Nasrin Ameri ja Niko Snällström. Päivän aikana nähtiin tiukkoja taisteluja ja kaikki ottelijat edustivat hyvällä kamppailuasenteella. 

Naisten -68kg ottelussa ensimmäistä kertaa otellut Veera Kauppinen kohtasi Lohjan Tuuli Kaukovuon. Kauppinen otteli hyvin, ottelu oli tasainen ja kesti täyden ajan, mutta päättyi tällä kertaa tuomariäänin 2-1 Lohjalaisen eduksi. 14-15v tyttöjen avoimessa painoluokassa otteli Nasrin Ameri, joka kohtasi Pietarsaarelaisen Agnes Kullan. Tiukan taistelun jälkeen Nasrinin käsi nousi voiton merkiksi, tuomariäänin 3-0. 

Sarjassa tytöt ja pojat 7-13v, -30kg Ju-jutsuklubilta otteli Elias Peltonen. Peltosella oli neljä ottelua joista hän suoritui kunnialla, hän voitti niistä jokaisen ja siten koko sarjansa. -38kg sarjassa kohtasivat seurakaverit Alvar Salminen ja Niko Snällström. Tällä kertaa voiton vei Salminen käsilukolla. -48kg sarjassa otteli Casper Lipsonen, Lipsonen voitti molemmat ottelunsa, toisen kaikin tuomariäänin ja toisen käsilukolla ja voitti siten oman sarjansa. Sarjassa +53kg otteli Lucas Nyman, joka yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla sijoittui sarjassa toiseksi. 

Joukkueen johtajana oli Jyri Turunen ja toisena huoltajana Hanna-Riikka Felin. Ju-jutsuklubilta tuomareina olivat Teresa Pentikäinen (päätuomari) ja Natalia Gadolin.

Kaikki tulokset nähtävissä täällä.