Menestystä BJJ ja lukkopainikisoissa

Naamalukko-openissa, Jyväskylässä, 23.-24.8. oli kaikkiaan yli sata kilpailijaa. Lauantaina oli ADCC-lukkopainikilpailut ja sunnuntaina BJJ-kisat. Helsingin ju-jutsuklubilta kisoissa oli Jukka Korpelainen, Jari Anttila ja Miika Rannikko.

Jari Anttila oli todellinen tähti näissä kisoissa. Jari vietti reilun vuoden Saksassa ja juhlisti kotiinpaluutaan kisaamalla. Lauantain lukkopaineissa Jari oli kolmas -87,9kg-sarjassa, että avoimessa. Sunnuntaina Jari voitti BJJ:ssä oman sarjan ja oli toisena avoimessa. Jari voitti näin 4 mitalia kahden päivän kisoista. Otteluitakin Jarille tuli aika runsaasti kahden päivän aikana.

Tarkemman selostuksen Jarin otteluista voi lukea hänen harjoituspäiväkirjasta Potku.netin forumilla: http://www.potku.net/forum/viewtopic.php?f=36&t=1974&start=570

Korpelainen voitti lukkopainissa -76,9kg kokeneiden sarjan. Korpelainen sarjassaan ylivoimainen ja voitti neljästä ottelusta kolme lopetuksella.

Miika Rannikko hävisi ensimmäisen ottelunsa lukkopainissa -83kg-sarjassa jatkoajan jälkeen tuomaripäätöksellä. Ottelu kesti kaikkiaan 9min ja vastustaja oli huomattavasti isompi kuin sarjaan alipainoinen Miika. Tuomaripäätös herätti ottelun jälkeen hieman keskustelua.