Kamppailuharjoittelu ja Covid-19

Koronatartunnat ovat Suomessa lisääntyneet ja jotta voimme jatkaa harjoittelua mahdollisimman turvallisesti pyydämme harrastajiamme kiinnittämään erityistä huomiota seuraaviin asioihin:

Mahdollisuuksien mukaan harjoituksiin saavutaan omalla autolla, polkupyörällä tai kävellen. Mikäli julkista liikennettä käyttää, tulisi siellä käyttää kasvomaskia. Suosittelemme kaikille harrastajillemme Koronavilkku-sovelluksen lataamista.

Jos suinkaan mahdollista, toivomme että vaatteet vaihdetaan kotona ja vältetään pukuhuoneiden käyttöä. Mikäli pukuhuoneita joutuu kuitenkin käyttämään, suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Toivomme, että harjoituksiin saavuttaisiin juuri ennen niiden alkamista ja paikalta poistuttaisiin välittömästi harjoituksen jälkeen. Mikäli odottaa käytävällä ennen harjoituksen alkamista, suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Kädet tulee pestä huolellisesti välittömästi ennen harjoitusta sekä harjoituksen jälkeen. Lisäksi salissa on aina saatavilla käsidesiä. Harjoituksen alkaessa saliin mennään toimiston päädyssä olevan oven kautta ja harjoituksista poistutaan kehänpäädyn oven kautta.

Mikäli sinulla ilmenee flunssa- tai kuumeoireita, älä tule harjoituksiin ja ota välittömästi yhteyttä terveydenhuoltoon! Harjoituksiin tuleminen on kielletty myös, mikäli jollain sinun lähipiirissäsi on flunssan oireita. Esimerkiksi jos jollain samassa taloudessa on yskää, nuhaa tai kuumetta, niin älä tule harjoituksiin ennen kun on varmistettu, että oireet eivät johdu Covid-19 tartunnasta. Tämä koskee luonnollisesti myös niitä tapauksia, jossa olet kotisi ulkopuolella tavannut flunssa- tai kuumeoireisen henkilön.

Jos olet vieraillut maassa johon on voimassa matkustusrajoituksia tai matkustajille on suositeltu omaehtoista karanteenia, et voi tulla harjoituksiin ennen kuin karanteeniaika (10 vuorokautta) on päättynyt.

Huomioithan, että nämä rajoitukset ovat voimassa vaikka tuntisit itsesi täysin terveeksi! Mikäli aiheesta herää kysymyksiä, niin voit olla yhteydessä Ju-jutsuklubin toimistoon info(at)finjutsu.com.

Jos sinulla tai lähipiirissäsi todetaan Covid-19 -tartunta, ole välittömästi yhteydessä Ju-jutsuklubin toimistoon sähköpostitse info(at)finjutsu.com, jotta voimme ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin.

Näillä keinoilla, vastuullisuudella ja terveellä järjen käytöllä me varmistamme, että jokainen meistä voi tulla turvallisesti harjoittelemaan Ju-jutsuklubille.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme, harjoitellaan ja pysytään terveinä!