Juniori ju-jutsun SM 2019


 

Helsingin ju-jutsuklubi järjesti helatorstaina 30.5 lasten ja nuorten Hokutoryu ju-jutsun SM-kilpailut Kaapelitehtaalla. Kilpailuissa nähtiin kovia otteluita ja reipasta kilpailuhenkeä. Ju-jutsuklubilta kisoihin osallistui 14 rohkeaa ottelijaa; Aleksi Laine, Ava Uotila, Casper Lipsonen, Daniel Stenholm, Elmeri Kylväjä, Ida Laine, Isak Loppi, Kuutti Asikainen, Markus Saroniemi, Maximilian Kentala, Nasrin Ameri, Olli Liljeström, Sienna Samulin ja Ukko Salmio. Junnujen huoltajina kilpailussa oli Jyri Turunen ja Matti Väisänen.

Jyri Turusen suojatit ottelivat kilpailuissa hienosti ja sijoittuivat seurapisteissä toiseksi, tulossaldolla 2 SM-kultaa, 4 SM-hopeaa ja 1 SM-pronssi. Ju-jutsuklubin Ida Laine palkittiin taistelijan maljalla.

Ju-jutsuklubin mitalistit;
SM-kultaa: Ava Uotila, tytöt ja pojat 7-13v -48kg ja Ukko Salmio tytöt ja pojat 7-13v -53kg.
SM-hopeaa: Casper Lipsonen, tytöt ja pojat 7-13v -33kg, Olli Liljeström, tytöt ja pojat 7-13v -53kg, Kuutti Asikainen, tytöt ja pojat 13-14v +53kg sekä Isak Loppi, nuoret -73kg
SM-pronssia: Elmeri Kylväjä, tytöt ja pojat 7-13v -48kg
Kaikki tulokset nähtävissä täällä.

Kilpailun johtaja oli Natalia Gadolin, Ju-jutsuklubilta tuomareina olivat; päätuomari Teresa Pentikäinen ja Andreas Agopov. Kilpailutapahtuma oli onnistunut, iso kiitos tästä Ju-jutsuklubin toimihenkilöille!