Juniori ju-jutsukilpailut Helsingissä

Helsingin ju-jutsuklubi järjesti lauantaina 15.2. juniorikilpailut Hokutoryu junioreille omalla dojolla Helsingissä. Kilpailuissa oli ensimmäistä kertaa omat sarjat aloittelijoille, aloittelijoiden sarjaan saivat osallistua junioriottelijat joilla oli enintään yksi kamppailulajikilpailu takanaan. Aloittelijoiden sarjat osoittautuivat menestykseksi ja myös vasta ju-jutsun aloittaneet juniorit saivat ensikosketuksen kilpailemiseen. Aloittelijoiden sarjojen lisäksi kilpailuissa oli yleiset sarjat kokeneemmille junioreille.

Jyri Turusen johtamassa juniorijoukkueessa oli useita ensikertalaista ottelijaa sekä kokeneempia taistelijoita. Osa junioreista oli vasta viime syksynä suorittaneet peruskurssin, mutta osoittivat rohkeutta osallistumalla kilpailuun ja saivat hauskan ja arvokkaan kokemuksen ottelemisesta.

Ju-jutsuklubin osallistujat olivat: Aleksi Laine, Henri Pesonen, Ida Laine, Iiris Asmala, Julius Haapaniemi, Lilja Oikarinen, Lucas Martikainen, Lumi Peuralinna, Nasrin Ameri, Runo Peuralinna, Sasha Elfving, Tyson Bergenheim, Ukko Salmio ja Yegor Skvortsov.

Tulokset:

Kultaa: Lucas Martikainen, aloittelijat -28kg, Tyson Bergenheim, aloittelijat -33kg, Artur Liukkonen, aloittelijat -38kg, Ida Laine, juniorit 7-13v. -38kg, Henri Pesonen, aloittelijat -53kg, Yegors Skvortsov, juniorit -53kg, Ukko Salmio, pojat 14-15v. -63kg

Hopeaa: Lumi Peuralinna, aloittelijat -28kg, Lilja Oikarinen, aloittelijat -33kg, Julius Haapaniemi, aloittelijat -38kg, Nasrin Ameri, juniorit -53kg

Pronssia: Iiris Asmala, aloittelijat -38kg

Kaikki tulokset nähtävissä tästä.

Kilpailujen johtaja oli Natalia Gadolin ja Ju-jutsuklubilta tuomareina olivat Antti ja Marika Käenmäki. Päivä oli kokonaisuudessaan hieno, iso kiitos tästä Ju-jutsuklubin toimitsijoille jotka omalla toiminnallaan mahdollistivat junioreille ikimuistoisen päivän.