Ju-jutsuklubin vuoden valinnat

 

Vuoden Ju-jutsuklubilaiseksi 2019 valittiin Risto Sandberg. Hokutoryu ju-jutsua harrastava Sensei Sandberg suoritti syksyllä vaativan mustan vyön 2. Dan kokeen. Hän ohjasi keväällä omaa ryhmää ja on muutenkin aktiivisesti mukana kaikessa Ju-jutsuklubin toiminnassa, kuten leirien ja tapahtumien järjestämisessä. Sensei Sandberg on luonteeltaan iloinen ja levittää ympärilleen positiivista ilmapiiriä. 

 

Ju-jutsuklubin Vuoden Junioriksi 2019 valittiin 13-vuotias Olli Liljeström. Junnu ju-jutsua harrastava, vihreävöinen Olli on esimerkillinen harrastaja; hän on nuoresta iästään huolimatta kilpaillut jo useamman vuoden ajan, hän on aktiivinen kilpailija ja osallistuu rohkeasti kaikkiin mahdollisiin kilpailuihin. Vuoden Juniorin valinnan edellytyksenä ei ole kilpailumenestys, mutta sitäkin Olli on vuoden aikana niittänyt, saavuttaen oman sarjansa voiton kahdessa kansallisessa kilpailussa sekä SM hopeaa. Olli on sinnikäs ja periksiantamaton harjoittelija ja hänen kehitys ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

 

Ju-jutsuklubin vuoden tulokkaaksi 2019 valittiin ahkera ja aktiivinen harjoittelija Jo Iwasaki. Pirteästä ja iloisesta, Kyokushin karatea ja Brasilialaista ju-jutsua harrastavasta Josta on vuoden aikana tullut osa Ju-jutsuklubin kalustoa!