Ju-jutsu SM-2017 oli Ju-jutsuklubin juhlaa

Ju-jutsun SM-kisat pidettiin 01.04.2017 Tampereella, Tesoman Palloiluhallissa. Ju-jutsuklubilla oli kova joukkue: Ali Mirzaev, Jaana Mero, Jami Turtiainen, Jari Laine, Julius Raatikainen, Kati Silander, Miklos Lakatos, Nina Muukkonen, Sami Lahtinen, Vadim Volosach ja Yauhen Aheitchyk. 

Kilpailujen taso oli kova, Hokutoryu otteluissa ei ole keräilyeriä, joten monta kovaa kamppailijaa jäi ilman mitalia. Kisojen odotetuin ottelu oli meidän Jari Laineen ja Lohjan Joni Lipiäisen kamppailu sarjassa -73 kg. Tyylikkäästi ja varmasti otellut Laine hallitsi ottelua ja voitti kaikin tuomariäänin. Ju-jutsuklubilta oman sarjansa SM-kultaa voittivat Jami Turtiainen, Jari Laine, Nina Muukkonen ja Yauhen Aheitchyk. SM-hopeaa saivat Ali Mirzaev, Jaana Mero, Julius Raatikainen, Kati Silander, Sami Lahtinen ja Vadim Volosach. Nina Muukkonen palkittiin kilpailujen parhaana naisottelijana.

Ju-jutsuklubi hyväksyy kaikki joukkueessa mukana olleet Fighter -teamiin ja luovuttaa heille Hokutoryu fighter-paidat. Paitaa saavat käyttää vain erilaisiin arvokisoihin osallistuneet taistelijat.

Helsingin ju-jutsuklubi voitti parhaan seuran palkinnon. Pokaalin vastaanotti joukkueenjohtaja Matti Väisänen.