Joulutreenit 2019
 

Perinteiset, kaikkien Ju-jutsuklubilla harjoitettavien lajien joulutreenit pidettiin lauantaina 14.12. Harjoituksissa kaiken tasoiset harrastajat harjoittelevat yhdessä, Klubin omien ohjaajien johdolla. Päivä alkoi Hokuto BJJ graduointitilaisuudella, jossa Jari Pere ja Henri Lindroos graduoivat 38 uutta vyöarvoa.

Päivän varsinaisista harjoituksista päivän aloittivat Kyokushin karate ja Kickboxing, harjoituksen ohjasivat Timo Livistö ja Kimmo Myllymäki. Tämän jälkeen oli Brasilialaisen ju-jutsun ja sambon vuoro, jossa ohjaajina olivat Jari Pere ja Yauhen Aheichyk. Hokutoryu ju-jutsu harjoitus on harrastajien kesken vakiintunut nimellä Soken joulutreeni, Soke Niiniketo ohjasi harjoituksen yhdessä Hansi Risto Väntärin kanssa ja heitä avusti Matti Väisänen. Päivän viimeisenä harjoituksena oli Kenjutsu Manne Tiensuun johdolla.

Harjoitusten jälkeen illalla kokoonnuttiin Kaapelitehtaalla sijaitsevaan Hima&Sali -ravintolaan viettämään mukavaa iltaa ja tutustumaan muihin harrastajiin vapaamuotoisesti.