Hokutoryu kilpa- ja otteluharjoitusryhmä

Seura lisää panostusta Hokutoryu ju-jutsu kilpavalmennuksen kehittämiseen. Kilpailutoiminnan vastuuvalmentajana on vuoden alusta aloittanut Sensei Antti Käenmäki 4. Dan. Sensei Käenmäki on kokenut, kansainvälisen tason tuomari, pitkän linjan valmentaja ja lisäksi hänellä on monipuolista ottelukokemusta eri kamppailulajeja. Hän on aikaisemmin valmentanut ottelijoita Jyväskylässä. Käenmäen apuna valmennuksessa toimivat Marika Käenmäki 4. Dan, Matti Väisänen 3. Dan, Tuomo Hari 3. Dan, Nina Väisänen 1. Dan, Jyri Turunen 1. Kyu ja Tuure Toivola 2. Kyu. Tällä porukalla on monipuolista lajitaustaa ja osaamista; kilpakokemusta löytyy niin kotimaassa kuin kansainvälisellä tasolla maailmanmestaruuteen asti, sekä laajaa laji- ja valmennusosaamista.

Otteluharjoitukset käynnistyvät maanantaina 15.1.2024 klo 19:15. Harjoitukset ovat kahdesti viikossa maanantaisin klo 19:15-20:30 ja lauantaisin klo 11:30-13:00. Otteluharjoituksissa voi käydä kehittämässä lajiosaamistaan, vaikka ei kilparyhmään kuuluisi. Otteleminen on tärkeä osa Hokutoryu ju-jutsua ja voidaan nähdä karttuneen lajiosaamisen soveltamisena, sitä myös edellytetään vyökoevaatimuksissa vihreästä vyöstä ylöspäin. Otteluharjoitukset ovat ensisijaisesti tarkoitettu aikuisille, mutta harjoituksiin voivat osallistua myös sellaiset kilpailuihin tähtäävät nuoret, jotka koon ja taitojen puolesta voivat harjoitella aikuisten kanssa.

Kilpailuihin tähtääville ottelijoille laaditaan yksilölliset harjoitusohjelmat, aikataulut ja ottelustrategiat tavoitteita tukemaan.