Brassi ju-jutsun SM-kilpailuista 5 mitalia

Brasilialaisen ju-jutsun SM-kilpailut käytiin 19-20.11.2022 Lempäälän Ideaparkissa. Ju-jutsuklubilta kilpailuihin osallistui iso joukkue, johon kuului sekä ensikertalaisia että kokeneita kisakonkareita. Ju-jutsuklubilta ottelemassa olivat: Antti Orlimo, Benjamin Murto, Dan Uussaari, Edvard Nyman, Gramoz Shpendi, Janne Öysti, Jyri Huhtala, Karo Wrja, Mika Kortelainen, Milena Raappana, Otso Kinanen, Otto Haahti, Otto Hirvinen, Senna Nousiainen, Teemu Rämä ja Varpu Vehomäki.

Kaikki ottelivat hyvin ja saivat arvokasta kilpailukokemusta, mitaleille ylsivät seuraavat ottelijat:

Karo Wrja, sinivöiset -82,3kg

Päävalmentaja Sakari Räsäsen kommentit suojattiensa mitalisaaliista: “Karo Wrja debytoi sinivöisten sarjassa voittaen kolme ottelua ja pronssia -82,3kg painoluokassa. Benjamin Murto voitti ensimmäisen mitalinsa purppuravöiden -76kg sarjassa voittaen pronssia. Kilpailuiden kirkkaimpana tähtenä Dan Uussaari voitti valkovöiden -82,3kg Suomenmestaruuden. Uussaari onnistui lopettamaan kaikki viisi otteluansa ennen täyttä aikaa kuristuksilla ja käsilukolla. Dan Uussaari graduoitiin podiumilla siniselle vyölle. Otto Hirvisellä Suomenmestaruus oli lähempänä kuin koskaan ennen. Otto johti finaaliottelua melkein viimeiselle minuutille asti, mutta kultamitali jäi vielä odottamaan itseään. Varpu Vehomäki sai sinivöisten -74kg sarjasta pronssia.”

Paljon onnea ottelijoille ja valmentajille hienoista saavutuksista!